Hæl Pu 5 Blush Pink Bryllup Nat 2sonrojarse Uk4 Karriere 5 Blanco2a Sandaler 7 Kontor Blå Pinkus6 S Festkjole 039 Sommer Ue37 Grundlæggende Chunky Kvinder Pumpe Z75Owq4R
Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Hæl Pu 5 Blush Pink Bryllup Nat 2sonrojarse Uk4 Karriere 5 Blanco2a Sandaler 7 Kontor Blå Pinkus6 S Festkjole 039 Sommer Ue37 Grundlæggende Chunky Kvinder Pumpe Z75Owq4R

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Karl Sort Lagerfeld Blonde Ikonik Sko Kvinder Uv7xxwq

profeti, spådom; forudsigelse (især religiøs).

Se spådom.

Ordet profeti kommer af latin prophecia, græsk profeteia.

Referér til denne tekst ved at skrive:
profeti i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=145547

Tags

• spådom
  • profeti
  • Sandaler 7 039 Grundlæggende Ue37 Bryllup Festkjole Blå Pumpe Pinkus6 Karriere Chunky 5 2sonrojarse 5 Sommer Kontor Blanco2a Pu Blush S Uk4 Hæl Kvinder Pink Nat