Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Us6 Kvinder Rød Rød Besættelse Kjole Casual Wuyulunbi Og Uk4 Sko Tykke Støvler Kontor Us6 Cn36 Ue36

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Us6 Us6 Kjole Støvler Rød Uk4 Wuyulunbi Tykke Sko Cn36 Kvinder Og Ue36 Kontor Casual Besættelse Rød Leksikon

Fortykkelse Uden Foråret For Sandkage Kvindelige I Høje Hæle Læder Sølv Sko Femstjernet Cxy 34 Og W8CfzwBxwd