Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Us6 Kontor Us6 Rød Kvinder Tykke Wuyulunbi Kjole Uk4 Sko Og Casual Rød Ue36 Besættelse Støvler Cn36

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Kvinder Cn36 Rød Og Besættelse Tykke Wuyulunbi Us6 Rød Kontor Støvler Us6 Kjole Uk4 Ue36 Sko Casual Leksikon

Carmens Kvinder Til Kjole Sort Sandaler 4w8q417