Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Uk4 Sko Us6 Tykke Rød Og Støvler Kjole Besættelse Casual Wuyulunbi Cn36 Ue36 Us6 Kvinder Rød Kontor

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Casual Us6 Støvler Sko Ue36 Wuyulunbi Kjole Rød Og Uk4 Besættelse Us6 Tykke Cn36 Kvinder Rød Kontor Leksikon

Laced Pink Afslappet Sko Flade Ladies Mokkasiner HORqw7w