Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Rød Støvler Uk4 Besættelse Kjole Tykke Og Us6 Wuyulunbi Kvinder Ue36 Cn36 Us6 Rød Kontor Casual Sko

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Stil farve Tykke Sko Ne Spil Alle Enkelt Wenjun Britiske Kant Professionel Lavvandede Sko Lanugo Behagelig Kvinders Mund Afslappet pwBfqOx