Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Kontor Wuyulunbi Støvler Tykke Kjole Us6 Cn36 Ue36 Casual Besættelse Og Sko Uk4 Rød Kvinder Rød Us6

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Kjole Us6 Kontor Rød Wuyulunbi Rød Og Uk4 Støvler Ue36 Cn36 Casual Us6 Kvinder Besættelse Tykke Sko Leksikon

Kvinder Koral Flazl2 Sandaler Sue03 Høj Gæt xqwwPUX