Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Rød Støvler Us6 Sko Us6 Og Wuyulunbi Besættelse Uk4 Casual Kvinder Tykke Kontor Kjole Rød Cn36 Ue36

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Casual Ue36 Rød Kontor Us6 Støvler Kvinder Sko Rød Cn36 Tykke Og Us6 Kjole Besættelse Wuyulunbi Uk4 Leksikon

L kernelæder Lace Breton Tattini Lang Ridestøvler Høj Størrelse Brun Ko qw8EEH