Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Støvler Cn36 Kjole Kontor Kvinder Us6 Uk4 Besættelse Rød Rød Tykke Casual Wuyulunbi Us6 Ue36 Sko Og

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Cn36 Rød Sko Us6 Rød Wuyulunbi Tykke Kvinder Støvler Ue36 Casual Us6 Kontor Kjole Uk4 Og Besættelse Leksikon

Seibel Ricky Kvinder Josef Appelsin Sko 01 orange 840 7Rq5Uw