Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Casual Wuyulunbi Støvler Sko Rød Kjole Tykke Og Ue36 Us6 Uk4 Rød Kontor Us6 Kvinder Cn36 Besættelse

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Og Ue36 Rød Uk4 Rød Cn36 Tykke Us6 Besættelse Kvinder Støvler Us6 Kjole Sko Wuyulunbi Kontor Casual Leksikon

Ryle Wardale Wardale Neger Ryle Wardale Neger Ryle IH6qxZ0nzw