Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Rød Tykke Kontor Kjole Besættelse Støvler Us6 Uk4 Us6 Ue36 Sko Rød Cn36 Casual Og Kvinder Wuyulunbi

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Ue36 Cn36 Kontor Wuyulunbi Us6 Uk4 Kvinder Tykke Rød Og Sko Besættelse Kjole Rød Casual Us6 Støvler Leksikon

Kvinder Bbk sort Sko Sauce fantastisk Skechers Sidegade Sorte fx0wqInWHa