Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Besættelse Ue36 Kvinder Uk4 Rød Us6 Kontor Tykke Rød Us6 Wuyulunbi Cn36 Og Sko Kjole Casual Støvler

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Rød Sko Kjole Wuyulunbi Uk4 Rød Cn36 Casual Og Us6 Ue36 Us6 Støvler Kvinder Besættelse Tykke Kontor Leksikon

Slide Nike 6 m Kawa 40 B 5 Blå Kvinders Sandal Chlor Uk Hvid Obsidian 5 Eu HHEr1qF