Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Besættelse Og Kvinder Kontor Tykke Wuyulunbi Us6 Rød Cn36 Uk4 Kjole Sko Ue36 Casual Støvler Us6 Rød

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Og Wuyulunbi Støvler Rød Tykke Kjole Us6 Kvinder Rød Sko Casual Kontor Ue36 Uk4 Cn36 Besættelse Us6 Leksikon

Høj Eu Flerfarvet Hjemmesko Taylor Størrelse Kvinde Myschuck Farve 44 68qAEZax