Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Og Kjole Tykke Ue36 Sko Kvinder Cn36 Rød Støvler Kontor Besættelse Rød Wuyulunbi Us6 Us6 Casual Uk4

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Tykke Cn36 Kvinder Sko Kontor Ue36 Us6 Og Besættelse Rød Wuyulunbi Us6 Rød Kjole Støvler Uk4 Casual Leksikon

Lav Corteza top top Ms Sra Del Blonder Zapatos Grey Rund Bajo Tyk Gruesa Encaje Studerende La Sra Mollete Ascensor Alrededor Sra Los De Estudiante Sko Fall Falde Lysegrå Skorpe Muffin Elevator Light zPdPwTqa