Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Us6 Casual Uk4 Kjole Rød Støvler Wuyulunbi Besættelse Sko Kvinder Rød Tykke Cn36 Ue36 Og Kontor Us6

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Tykke Ue36 Kjole Kontor Støvler Besættelse Rød Cn36 Rød Sko Wuyulunbi Uk4 Kvinder Us6 Casual Og Us6 Leksikon

Nøgler Blå Hjemmesko Avio Kvinder Til HrqgHBw