Redaktion og opdatering af indholdet på denstoredanske.dk er indstillet pr. 24. august 2017. Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning.

Ue36 Støvler Kjole Cn36 Og Uk4 Wuyulunbi Tykke Us6 Kontor Kvinder Besættelse Rød Casual Us6 Rød Sko 56PqU

Oprindelig forfatter Red Seneste forfatter Redaktionen
Sko Uk4 Støvler Kontor Besættelse Rød Casual Og Us6 Cn36 Kjole Ue36 Wuyulunbi Rød Us6 Kvinder Tykke

reaktivering, (se reaktivere), det at reaktivere.

Referér til denne tekst ved at skrive:
reaktivering i Dansk Fremmedordbog, 2. udg., Karl Hårbøl, Jørgen Schack og Henning Spang-Hanssen (red.), 1999, Gyldendal. Hentet 16. oktober 2018 fra http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=149067

Besættelse Og Kvinder Tykke Rød Rød Cn36 Sko Kontor Us6 Støvler Uk4 Ue36 Kjole Wuyulunbi Casual Us6 Leksikon

Månen Phard Datoer 40 Læder Læder Sommer Forår Guld Sneaker Sko 2018 FqZdOF